Populära långivare

Hitta rätt lån för just dig bland några av våra populäraste långivare. Tänk alltid på att inte låna mer än du kan betala tillbaka.

Låna pengar hos DayPayVår populäraste långivare är DayPay. Erbjuder lån upp till 20 000 kr. Låna upp till 10 000 kr utan UC. Svar direkt och snabb utbetalning. Kundtjänst har mycket generösa öppettider veckans alla dagar.

Besök Vivus

Vivus är en säker och pålitlig långivare som erbjuder lån på upp till 20 000 kr. Pengarna förs över direkt till ditt konto efter godkänd ansökan.

Nano kredit

Snabblån från 2 000 kr till 25 000 kr. Du ansöker enkelt, får besked direkt och snabb utbetalning på vardagar.

Utbetalning direkt

Hitta långivare som kan erbjuda utbetalning direkt till ditt bankkonto.

Låna 5000 kr

När du vet hur mycket du vill låna och behöver hjälp med att finna den långivare som kan erbjuda dig bäst lån. Vi har sammanställt listor över de som kan erbjuda dig att låna 1000 kr, 2000 kr, 3000 kr, 4000 kr, 10 000 kr, 15 000 kr, 20 000 kr och 25 000 kr.

Bäst smslån just nu

Ferratum

Ferratum erbjuder lån alla dagar

 • Just nu får du två betalningsfria månader!
 • Låna upp till 30 000 kr från Ferratum, Europas största snabblåneföretag.
 • Oftast svar inom 15 minuter. Pengarna direkt till ditt konto.
 • Lånet är räntefritt i 30 dagar.
 • Godkänner betalningsanmärkningar
 • Kreditupplysning via Creditsafe
 • Utbetalning direkt till Nordea
Mer information om Ferratum Ansök hos Ferratum bank
mobillån

Mobillån från Mobillån.se

 • Lånebelopp: 1 000 kr - 40 000 kr
 • Återbetalningstid: 61-360 dagar
 • Godkänner betalningsanmärkning: Nej

Mer informationvom mobillån.se Besök mobillån.se

Credway

Credway som ett kreditkort utan själva kortet

 • Kreditgräns mellan 1 000 kr och 20 000 kr
 • Du väljer hur mycket du vill ta ut. Pengarna överförs direkt till ditt konto
 • Du betalar endast ränta på beloppet du utnyttjat
 • Kundservice bemannad även kvällar och helger

Mer information om Credway Besök Credway.se

Rätt lån för dig och dina behov

Vi hjälper dig hitta rätt lån för just dig och de behov du har. Genom vår tjänst med oberoende jämförelser kan du själv välja hos vem du vill ansöka om lån. Vi hjälper dig att enkelt hitta räntefria erbjudanden, låneförmedlare som betalar ut pengar direkt via din bank, lånar ut pengar utan UC, vem som betalar ut pengar på kvällar och vem som betalar ut pengar på helger eller hitta lån med lägst ränta och månadskostnad.

Låna sunt erbjuder dig

Låna sunt erbjuder en tjänst för dig som behöver låna pengar snabbt och/eller låna pengar billigt. Genom ett stort utbud av långivare som erbjuder snabba lån och billiga lån med flera olika typer av lånevillkor vill vi underlätta att finna bäst lån för just dig. Sammanfattningsvis gör vi det enkelt för dig att hitta det lån som passar bäst för just dina förutsättningar och önskemål.

Bäst lån dygnet runt

Hos oss hittar du även mycket information som har med lån och privatekonomi att göra. Låna sunt är en sajt för dig som är i behov av att hitta rätt lån vare sig det handlar om ett snabbt litet lån eller ett lite större privatlån. Tjänsten erbjuder möjlighet att hitta seriösa sms-lån eller onlinekrediter för dig som behöver låna pengar snabbt och enkelt, för dig som behöver pengarna direkt eller för dig som behöver ett lån som betalas ut på helgen. Det finns även många alternativ för dig som vill låna billigt.

Visst händer det emellanåt att vardagen kör ihop sig. Räkningarna är för många eller oväntade utgifter så som ett haveri på bilen, en vitvara i hemmet säger tack och hej efter lång och trogen tjänst. Eller när något annat inträffar som gör att pengarna i plånboken inte riktigt räcker till hela löneperioden. Då är det bra att veta att det finns hjälp, att det finns möjlighet att fylla på reserverna till dess nya lönepengar kommer in.

Genväg till lånet du behöver

Smslån med utbetalning direkt

Många av alla våra långivare betalar ut smslån direkt till ditt bankkonto och de flesta av dem betalar även ut smslån på helger. För att du ska kunna få ditt lån direkt efter att din låneansökan är godkänd måste du ha ett bankkonto på samma bank som långivaren och ansöka under kontorstid. Detta är nödvändigt för att dom skall kunna göra en direktöverföring till ditt bankkonto. Väldigt många långivare erbjuder smslån utan UC om inget annat är angivet. Här handlar det om snabb och enkel ansökan och snabba besked.

Läs mer om direkt utbetalning av lån »

Låna pengar på kvällen

Ibland kan man behöva låna pengar snabbt lite senare på dagen. Vi har därför samlat alla smslån som betalas ut på kvällar på en egen sida. Med kväll menar vi alla tider mellan 18:00 – 22:00. På deras egna hemsidor kan du läsa om vilka tider långivarna stänger samt vilken bank du måste ha om du vill få en utbetalning på kvällen. Läs om deras tydliga villkor, snabba och enkla ansökan och du får svar snabbt.  Ingen UC tas av någon av dessa långivare.

Läs mer om att låna pengar på kvällen »

Smslån som betalas ut på lördag och söndag

Ett antal långivare erbjuder helgutbetalning av smslån. Detta är bra för dig som av någon anledning behöver låna pengar på helgen och som inte har tid att vänta tills på måndag. Enkelt att ansöka online och det är snabba svar.  Alla dessa långivare erbjuder lån utan UC, det vill säga de använder sig alltså av andra kreditupplysningsföretag än UpplysningsCentralen (UC).

Lär mer hur du kan låna pengar på helgen »

Låna även om du har betalningsanmärkning

Att få låna pengar när man har anmärkning hos Kronofogden kan vara svårt, men det är inte omöjligt. Det finns långivare som ser hur den ekonomiska situation ser ut nu och i framtiden, inte så mycket på vad som har varit. Genom att visa upp att du är ansvarsfull och har ordning på din ekonomi nu kan din låneansökan bli godkänd.

På sidan lån med betalningsanmärkning hittar du flera långivare som kan bevilja smslån trots betalningsanmärkning. På långivarnas sidor kan du se vilka krav som ställs på dig som har en eller flera betalningsanmärkningar och vill ta ett lån. Dessa långivare tar ingen UC om inget annat är angivet.

Läs mer om att låna med betalningsanmärkning »

Låna utan ränta, kallas ibland för gratislån

På sidan låna gratis hittar du flera olika långivare som lånar ut pengar utan ränta. Läs noga igenom villkoren hos de olika långivarna då det finns en del som bara lånar ut räntefritt till nya kunder. Det är också viktigt att se om lånen är helt avgiftsfria eller om det tillkommer aviavgifter och eller andra avgifter, så att du som kund har rätt information innan du ansöker om ett lån. Dessa lån har korta återbetalningstider oftast upp till max 30 dagar. Alla dessa långivare erbjuder lån utan UC.

Läs mer om räntefria lån »

Låna pengar snabbt

Ibland har nöden ingen lag, vardagen kräver ett snabbt agerande för att fungera.  Du kanske behöver pengar för att betala självrisken till bilförsäkringen och det är fortfarande dagar kvar innan lönen ramlar in på ditt konto. Att låna pengar snabbt går. På sidan låna snabbt har Låna sunt listat vilka långivare som erbjuder dessa tjänster och hur det kan göras. Dessa långivare erbjuder lån utan UC.

Läs mer om att låna snabbt »

Låna pengar om du inte fyllt 20 år

På sidan låna pengar under 20 år har vi lista de långivare som lånar ut pengar till dig som ännu inte fyllt 20 år. Läs noga igenom villkoren hos långivaren innan du ansöker om ett lån. Har du inkomst så att du kan betala tillbaka de pengar du lånar? Det är viktigt för din framtid att du inte sätter dig i en situation som gör att du inte kan få en bostad eller ta andra lån när du blir äldre. Så tänk igen noga innan du ansöker.

Läs mer om hur du kan låna pengar även om du inte fyllt 20 år »

Onlinekredit, vad är det?

När du behöver låna pengar snabbt kan det vara en ide att ta en kredit online. Hos oss hittar du online krediter under fliken filtrera lån. Dessa har ofta betydligt lägre ränta än smslån och flera av dessa krediter kan du få tillgång till redan samma dag som du gör din ansökan, förutsatt att den blir beviljad. En del krediter kan betalas ut direkt till ditt bankkonto om du har samma bank som kreditgivaren. Perfekt för dig som behöver låna pengar snabbt och vill få lägre ränta än vad som erbjuds med smslån.

När det gäller räntan för dessa online krediter ligger månadsräntan på mellan 2 % och 15 %. Den effektiva årsräntan på 30 – 120 %. Detta att jämföras med små snabblån som kan ha en effektiv ränta på drygt 200 % och mer. Så behöver du låna pengar snabbt och komma billigare undan är detta ett riktigt bra alternativ.
De flesta av kreditgivarna som erbjuder online krediter har dessutom relativt låga inkomstkrav och en del kreditgivare tillåter även betalningsanmärkningar.

Läs mer om onlinekredit »

Återbetala lånet

Vanligast är att smslån har en avbetalningstid på 7 dagar upp till 3 månader, men det finns även små lån som har en avbetalningstid på 1 – 6 år.

Mindre snabblån med en kort avbetalningstid på 30 dagar brukar oftast betalas tillbaka i en klumpsumma medan lite större smslån som har en längre avbetalningstid betalas av månadsvis. Normalt får man en e-faktura istället för en pappersfaktura när det är dags att börja betala av på lånet.  Pappersfakturor hamnar lätt på avvägar vilket gör det smidigt med e-faktura.

Din hjälp på vägen att låna sunt

Vi rekommenderar starkt att du läser Låna ansvarsfullt. Läs stycket om vad du bör tänka på innan du lånar noga så att du inte hamnar i en situation där du får svårt att betala tillbaka det lån du tänker dig att ta. Det ligger i vårt intresse att det blir så bra det bara går för dig som låntagare.

Låna ansvarfullt

Innan du lånar, oavsett om du väljer snabblån med direktutbetalning och kort återbetalningstid eller ett flerårigt lån med bra räntevillkor, är det viktigt att du är medveten om vad lån innebär och vad det kostar.

Skydd mot ID-kapning?!!

Förhindra att någon beställer kreditkort, tecknar abonnemang, handla mot faktura eller ta lån i ditt namn. Läs mer om hur UC ID-Skydd kan ge dig möjlighet att agera snabbt vid en ID-kapning och därmed begränsa eller till och med förhindra skadorna.