Bästa lånen just nu

En sammanställning över de populäraste långivarna just nu

Vi har sammanställt de bästa lånen just nu, baserat på popularitet och de långivare som betalar ut pengar direkt till bankkontot. De flesta av dem betalar även ut pengar på helgen.

Populära långivare smslån / snabblån

Ferratum

Ferratum erbjuder lån alla dagar

 • Just nu får du två betalningsfria månader!
 • Låna upp till 30 000 kr från Ferratum, Europas största snabblåneföretag.
 • Oftast svar inom 15 minuter. Pengarna direkt till ditt konto.
 • Lånet är räntefritt i 30 dagar.
 • Godkänner betalningsanmärkningar
 • Kreditupplysning via Creditsafe
 • Utbetalning direkt till Nordea
Mer information om Ferratum Ansök hos Ferratum bank
Risicum smslån

Risicum

Mer information om RisicumAnsöm om smslån från Risicum

Flexlimit

Flexlimit

 • Lånebelopp från 500 upp till 15 000 kr. Lånebesked direkt
 • Godkänner betalningsanmärkning: Nej
 • Direkt utbetalning till Nordea och Handelsbanken
 • Kundservice har öppet veckans alla dagar

Mer information om Flexlimit Ansök hos Flexlimit

Låna pengar från Monetti - smslån och snabblån

Monetti

Mer information om Monetti Ansök hos Monetti

Everydayplus

EverydayPlus flexibel kredit – pengar direkt till ditt konto

 • Lånebelopp: 3 000 kr – 15 000 kr
 • Direkt utbetalning till bankkonton i Nordea
 • Kundservice har öppet alla dagar i veckan och kan därmed erbjuda utbetalning på kväll och helg

Mer information om Everyday+ Ansök om lån hos EverydayPlus

Så här får du ditt SMS-lån direkt
Tänk på att det bara är långivare av så kallade SMS-lån, snabblån eller mikrolån som betalar ut pengar på helger och som erbjuder direktöverföringar till ditt bankkonto. Detta gör inte de långivare som erbjuder vanliga privatlån.
Så här får du ditt SMS-lån direkt.

Ansök hos en långivare som betalar ut pengar direkt
Leta reda på en långivare som kan göra en direktöverföring till ditt bankkonto om du vill få ett SMS-lån direkt.
Du vet säkert hur en direktöverföring fungerar men för säkerhets skull förklarar vi här hur en överföring direkt fungerar.
Detta är exakt samma typ av överföring som du själv gör mellan dina egna bankkonton inom samma bank eller till en kompis med samma bank som du. När du gör en direktöverföring sker den i samma sekund som du gör överföringen.

Ta reda på vilken bank långivaren har
Det är viktigt att långivaren använder samma bank som du, annars är det omöjligt för banken att göra en direktinsettning till ditt konto.
De banker som sms-långivarna använder sig av idag är Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank. Så bara om du använder dig av någon av dessa banker kan du få ditt SMS-lån direkt.
Har du dessutom Nordea har du den bank som flest långivarna använder.
Det finns dock många SMS-långivare som använder sig av både två och tre av dessa banker. Detta är ju en fördel för då finns det fler sms-långivare som betalar ut pengar direkt att välja på för dig som kund.
Handelsbanken är den bank som kommer tvåa bland långivarna.

Ansök alltid under kontorstid
Du måste alltid ansöka om SMS-lån under kontorstid om du vill ha pengarna direkt.
Det är viktigt att det finns handläggare som arbetar på banken som kan göra utbetalningen av SMS-lånet direkt till dig. Den sker ju inte helt automatiskt utan det måste vara en banktjänsteman som gör överföringen direkt.
Eftersom de flesta långivare som erbjuder SMS-lån direkt har öppet från morgon till kväll brukar detta inte vara några större problem. Många långivare har dessutom öppet under kvällar och helger vilket gör det möjligt för dig att få SMS-lån direkt och pengarna utbetalda på en gång.
Läs vår information om SMS-långivarna så får du också information om deras öppettider.
Tänk på att alltid ha lite tidsmarginal till stängningstid hos SMS-långivarna om du vill ha pengarna utbetalda direkt eftersom din låneansökan skall behandlas. Se till att du i
alla fall har en timme till godo. Kommer låneansökan in försent får du pengarna direkt på ditt konto näst kommande dag förutsatt att långivaren godkänner din ansökan.
Gör din ansökan
Följ instruktionerna hos SMS-långivaren när du gör din ansökan. Blir din ansökan godkänd betalas ditt SMS-lån ut inom 5-60 minuter. När detta är gjort har du ditt snabblån på ditt bankkonto direkt.

Det finns tillfällen då det är bra med snabblån
Ibland sker det oförutsedda saker som gör att man inte har tid att vänta till dagen efter eller till det blir vardag. Man behöver snabba pengar direkt. Det är då det är bra med SMS-lån direkt.
Ett exempel på när det kan vara bra med ett riktigt snabbt lån är när frysen går sönder. Ingen vill väl vänta till banken har öppet utan då är det bra att det finns SMS-långivare som betalar ut pengarna direkt till ditt konto samma dag och även under helgerna.
Du tar ditt SMS-lån, köper den nya frysen och ingen mat blir förstörd och betalar tillbaka så snart du fått din lön. Hittar du dessutom ett gratis SMS-lån kostar det dig ingenting att låna.
Din tv har precis gått sönder och det är dags för OS. Du bestämmer dig för att ta ett SMS-lån där långivaren har samma bank som du och betalar ut pengarna direkt när du står i butiken. Då är det bara att ansöka med BankID via mobilen och medan du hittar den tv du vill ha så har du pengarna på ditt bankkonto direkt och du kan gå hem och titta på OS i lugn och ro på din nya tv. SMS-lånet betalar du tillbaka när din lön kommit.

Skydd mot ID-kapning?!!

Förhindra att någon beställer kreditkort, tecknar abonnemang, handla mot faktura eller ta lån i ditt namn. Läs mer om hur UC ID-Skydd kan ge dig möjlighet att agera snabbt vid en ID-kapning och därmed begränsa eller till och med förhindra skadorna.

Kreditupplysning på dig själv

Hos Solventia kan du beställa en kreditupplysning på dig själv. Upplysningen syns inte hos UC. Du får detaljerad kreditupplysning med information om

 • Din deklarerade inkomst för senaste och förgående året
 • Information om betalningsanmärkningar
 • Din kreditvärdighet
 • Eventuella skulder hos Kronfogoden
 • Fastighetesinnehav