Låna upp till 30000 kr från Ferratum som är Europas största snabblåneföretag. Du får oftast svar inom 15 minuter efter att ha gjort din ansökan. Pengarna direkt till ditt konto. Lånet är räntefritt i 30 dagar. Just nu får du två betalningsfria månader!

Ferratum Bank är en av världens största snabblångivare som i mer än 10 år har hjälpt personer i 23 länder att låna pengar tryggt och enkelt. Hos Ferratum Group är alla välkomna att ansöka om ett snabblån även om du har betalningsanmärkning.

Låna trots betalningsanmärkning

  • Kredittagaren ska inte ha fått en ny betalningsanmärkning under de senaste 6 månaderna
  • Låntagaren få inte ha fler än totalt 6 anmärkningar
  • Du måste ha fyllt 21 år
  • Du måste ha ett mobiltelefonabonnemang
  • Du ska ha en e-postadress
  • Du måste ha ett svenskt bankkonto

Hur mycket kan du låna?

Ferratum Group erbjuder flera varianter av snabblån och är en av världens ledande kreditgivare när det gäller dessa typer av lån med över 2 miljoner nöjda kunder. En typ av lån Ferratum Bank erbjuder är ett kreditkonto om upp till 15 000 kr med flexibla uttag och återbetalningar. Dessutom har vi produkten Ferratum Micro om upp till 4 000 kr med en löptid på 30 dagar.

Ferratum Group redovisar alltid i detalj vad den totala lånekostnaden kommer att bli, inklusive vilka räntor som tillkommer kapitalskulden. När det gäller kortfristiga lån av mindre summor är den effektiva räntan ofta hög jämfört med andra lån där löptiden är längre. Ett bra sätt att skaffa sig en rättvis bild av hur mycket ett lån kostar är att titta på den totala lånekostnaden.

Kan jag ta ett snabblån trots betalningsanmärkning?

Har man någon gång fått en betalningsanmärkning kan det vara svårt att bli godkänd som låntagare hos många banker och kreditinstitut. Långivaren måste kunna förvissa sig om att den som lånar pengar kan betala tillbaka lånet enligt avtalets stipulationer.

Hos Ferratum Group är dock alla välkomna att ansöka om ett snabblån trots betalningsanmärkning. Ferratum accepterar betalningsanmärkningar under förutsättning att det inte finns något skuldsaldo hos Kronofogden samt att det inte finns någon betalningsanmärkning som är yngre än 6 månader.

Ferratum Micro

  • Enkelt 30-dagarslån
  • Snabb återbetalning
  • Låna upp till 4000 kr

30 dagar återbetalning med en total lånekostnad om 1000 Kr. Du kommer att få en faktura på 5000 Kr som förfaller 30 dagar efter utbetalningsdatum.

Ansök hos Ferratum

Kontakta Ferratum

Öppettider
Mån-Fre 8-21
Lör-Sön 11-18

Telefon
020-12 30 30

E-post – Kundtjänst
kundtjanst@ferratumbank.se

E-post – Marknadsavd
marknad@ferratumbank.se

Adress
Ferratum Bank p.l.c.
Tagliaferro Business Centre
Level 6, 14 High Street
1551 Sliema, MALTA

Hemsida
www.ferratum.se

ANNONS

Ansök hos Ferratum bank