Låna 500-20 000 kr under 7-30 dagar. Första krediten är helt utan ränta och avgifter i 30 dagar.

Vem kan få lån?

  • Du har fyllt 18 år
  • Du innehar svensk personnummer, svenskt mobilnummer och svenskt kontonummer
  • Du kan genomgå en sedvanlig kreditprövning

Första krediten är räntefritt och avgiftsfritt. Från andra krediten tas en fast ränta ut som baseras på antal dagar och det krediterade beloppet.

Ansökan och beslut om smslån

När du ska göra din första ansökan behöver du registrera ett användarkonto hos Vivus. Registreringen sker vid din första ansökan, tar bara några minuter och du behöver bara göra det en gång.

För att få ansöka om kredit på Vivus.se måste du vara minst 18 år gammal och inneha svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer samt genomgå sedvanlig kreditprövning.

För att kunna slutföra din ansökan måste du identifiera dig, antingen gör du det med hjälp av Instantor och ditt bankkonto eller så väljer du att bli uppringd av en av Vivus medarbetare som hjälper dig vidare.

Inom några minuter kommer vi att behandla din ansökan och ge dig besked direkt. Om du blir beviljad en kredit kommer pengarna att överföras till det angivna kontot.

Utbetalningar

Om du har Nordea eller Handelsbanken och din kredit blir beviljat inom våra öppettider får du oftast pengarna inom 15 minuter.

Om du har ett konto hos en annan bank så måste du ansöka och beviljas en kredit helgfri vardag innan 13.00 för att få krediten utbetalt samma dag, annars blir det nästkommande bankdag.

Besök Vivus

Kontakta Vivus

Kundtjänst

Telefon
08 420 400 20

Öppettider 
Måndag – Fredag 8-21
Lördag – Söndag 10-18

Telefon
08-420 400 20

E-post
support@vivus.se

Inkassoavdelningen

Öppettider
Måndag – Fredag 9–18

E-post
inkasso@vivus.se

Adress
Hammarby Allé 47
120 30 Stockholm

Plusgiro
4179302-7

Hemsida
www.vivus.se

ANNONS

Besök Vivus

Besök Vivus